Wat wij doen?

Je kan in onze praktijk terecht voor Eerstelijnsgeneeskunde : dit betekent dat wij de pathologie die wij als huisarts optimaal zelf kunnen behandelen, zelf verzorgen. Hierbij maken wij gebruik van diverse technische onderzoeken zoals ecg, spirometrie, 24 uursregistratie, eerste lijn echografie ...
Lorem ipsum dolor sit amet, consecter tur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ulla mco laboris nisi ut aliquip ex ea com modo consequat.
In digitale tijden is het mogelijk voor ons als huisarts om efficiënter samen te werken met andere zorgverleners in de eerste lijn en met de ziekenhuizen. Dit kan alleen door uw geïnformeerde toestemming (informed consent) te geven om uw gezondheidsgegevens te delen. Daarnaast kan je aan uw erkende huisarts vragen een globaal medisch dossier (GMD) aan te leggen en bij te houden.
Het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) en de Orde der Geneeesheren verbieden artsen om voorschriften en attesten af te leveren zonder de patiënt te hebben gezien. Je huisarts kan dus alleen tijdens een raadpleging of huisbezoek voorschriften of attesten afleveren en niet op telefonische aanvraag.
ARTSENPRAKTIJK OHIO