Praktische info

PRAKTISCH

Uw huisarts

Een raadpleging kan u best aanvragen :

  1. via www.afspraken.be (online platform voor afspraken)
  2. via het secretariaat van het AZ OUDENAARDE 055 33 66 66
  3. via ons secretariaat op het nummer 055 30 47 48

Huisbezoeken, resultaten en andere vragen :

voor 12 uur op 055 30 47 48

Belangrijk

Er worden geen afspreken en/of huisbezoeken via e-mail aanvaard!

Wat breng je mee naar de consultatie?

 

Breng steeds je identiteitskaart mee naar de raadpleging. Dit vergemakkelijkt de administratie aanzienlijk. Voor de kinderen vragen wij om zo veel mogelijk de kids-ID mee te brengen. Door gebruik te maken van deze e-ID kaarten worden kleefzegeltjes steeds minder gebruikt.

downloadkidskaart

 

 

 

 

 

 

 

 

Via deze e-ID kaart wordt jouw statuut bij het ziekenfonds nagegaan. Dit statuut bepaalt de terugbetaling. De terugbetalingsregels zijn erg complex en worden regelmatig aangepast. Door na te gaan welke regels er voor jou van toepassing zijn, kunnen wij hierbij helpen.

Op deze wijze kan tevens worden nagegaan of wij de afhandeling van de terugbetaling rechtstreeks regelen met uw ziekenfonds, zodat u aan ons enkel het “remgeld” betaalt. Deze maatregel geldt ook voor mensen met een statuut van “chronisch zieke”, langdurig werklozen, of wanneer u het financieel moeilijk heeft. Vraag ernaar…

Deze hulp in de terugbetaling heet de “regeling derde betaler“, u betaalt dan enkel het remgeld. Wordt het GMD beheerd in onze praktijk dan is dat slechts € 1,- voor de raadpleging en € 2,- voor een huisbezoek.

Via de e-ID kunt u ook de toelating geven om uw medische gegevens op een veilige wijze te delen met andere artsen zoals de huisarts met wachtdienst of de spoedarts. Deze dienstverlening is helemaal nieuw.

U kunt tevens uw eigen elektronische medische gegevens raadplegen en beheren via het internet. Via deze link leert u hoe u dat kunt doen.

Vraag gerust meer info aan uw huisarts

Via afspraken.be kan je gemakkelijk een afspraak maken bij de huisarts naar uw keuze

Bel steeds in de voormiddag om een huisbezoek aan te vragen

055 30 47 48

055 30 93 94

ARTSENPRAKTIJK OHIO